Solmag 500 g MSM kristalpoeder

28.26

NuTRAMSM® is de meest zuivere MSM die beschikbaar is. Voor zowel inname als in bad.

Categorie:

Wilt u extra informatiefolders? U kunt ze per 50 bestellen.

Beschrijving

Solmag MSM kristalpoeder van NuTraMSM – Bio organisch actieve zwavel.

SolMAG MSM kristalpoeder van NuTraMSM is een Bio organische actieve zwavel met een zeer hoge zuiverheid.

MSM (methylsulfonylmethaan) is een organische, zwavelhoudende verbinding. Deze is essentieel voor verschillende lichaamsprocessen. Zwavel behoort (met calcium, magnesium, kalium, natrium en fosfor) tot de macromineralen die ons lichaam dagelijks in grotere hoeveelheden gebruikt.

MSM is geurloos en in water oplosbaar. Ongeveer de helft van de hoeveelheid zwavel in het lichaam vinden we in de spieren, de huid en de botten. Op water en natrium na is zwavel een van de meest gebruikte stoffen in ons lichaam. Bij een man van 80 kg bestaat ongeveer 4 kilo van zijn lichaamsgewicht uit zwavel. MSM is betrokken bij de vorming van wel meer dan 150 verbindingen.

SolMAG MSM kristalpoeder
NuTraMSM wordt geproduceerd door middel van een uniek destillatieproces. Hierdoor ontstaat een 99% zuivere, hoogwaardige vorm van MSM poeder.

Synergisten
MSM kristalpoeder werkt bijzonder goed wanneer het met andere supplementen zoals glucosaminesulfaat gecombineerd wordt. Ook is het goed te combineren met vitamine C.

Bevat geen gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Allergie informatie: Dit product bevat geen bekende allergenen.

Gebruik MSM kristalpoeder:

Geadviseerd dagelijks gebruik:
Volwassenen:  tweemaal daags 1-2 gram opgelost in wat water of een andere vloeistof, of zoals aanbevolen. Voor snelle opname verdient het aanbeveling de vloeistof op een lege maag dan wel vóór de maaltijd in te nemen.
Tip: Het gebruik langzaam opbouwen tot het gewenste resultaat.

Gebruik voor in bad: Voeg MSM Kristalpoeder toe aan een bad of voetenbad met Regenesis magnesium badkristallen.
Gebruik voor een voetenbad 10-15 gram MSM kristalpoeder (voetenbad van ca. 4 liter warm water) en in een ligbad ca. 50 – 100 gram MSM kristalpoeder.

De aanbevolen dagdoseringen niet overschrijden.

Inhoud: 500 g.

Ingrediënten: methylsulfonylmethaan.

Bewaaradvies: Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Afgesloten en op een koele, donkere, droge plaats bewaren.

Waarschuwing: Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
MSM staat bekend als een van de veiligste stoffen op aarde, ongeveer net zo veilig al water. Bij sommige mensen kan MSM echter een mild bloedverdunnend effect hebben. Dit is op zich niets bijzonders, ook voedsel kan de dikte van het bloed beïnvloeden. Gebruik je bloedverdunners dan wordt je aangeraden aangeraden aan je arts te melden dat je van plan bent MSM te gebruiken. 

Houdbaarheid: 36 maanden na opening.

Solmag MSM kristalpoeder 500 g voedingssupplement.

Extra informatie

Gewicht 0.436 kg

Leave a Reply