Magnesium olie voor therapeuten

Gebruik Himalaya magnesium olie spray in uw praktijk

Himalaya magnesium logo

Himalaya magnesium olie voor therapeuten: een premium product voor in uw praktijk

Met Himalaya magnesium olie voor therapeuten haalt u een exclusief premium product in uw praktijk. Himalaya magnesium olie bestaat uit 31% magnesium chloride en zuiver bronwater. Himalaya magnesium chloride is nog de enige 100% natuurlijke magnesiumchloride ter wereld die handmatig, ecologisch en met respect voor de natuur gewonnen wordt.

In Himalaya magnesium bevinden zich meer dan 80 sporenelementen en/of mineralen uit de oceaan. Himalaya magnesium chloride is door de lange blootstelling aan de zon ( minimaal 2 maanden), een biologisch actief magnesium. Er zijn geen chemicaliën, conserveringsmiddelen of iets anders aan toegevoegd. DUS 100% PUUR EN VEILIG.

Himalaya magnesium is een Premium product wat voldoet aan de eisen van ons eigen keurmerk EcoLife.
EcoLife staat voor 100% natuurlijke en zuivere mineralen, gewonnen met respect voor de natuur.

Alle facetten van winning en productie worden meegenomen zoals: is de winning ecologisch verantwoord? Is magnesium olie voor therapeuten een 100% natuurlijk product zonder chemische verwerking en/of raffinage? Zijn de ruwe grondstoffen vrij van belastende stoffen en/of zware metalen? Voldoet de hygiëne en het waterkwaliteit tijdens de productie aan de hoogste Europese normen? Zijn de sociale en werkomstandigheden ruim voldoende?

Bovenstaand is een reden dat meer en meer zorgverleners, fysiotherapeuten, natuurgeneeskundig therapeuten, BIO winkels, wellness centra, massagesalons, pedicuren, sporters en sportschoolhouders al met succes onze Himalaya magnesium olie spray voor therapeuten gebruiken

EcoLife magnesiumchloride logo

De kwaliteiten van een premium product

Himalaya magnesium olie voor in uw praktijk onderscheid zich van andere magnesium olie merken.

Omdat een Premium product unieke kwaliteiten heeft ten opzichte van massa producten, zoals Zechstein magnesium, is het makkelijker te verkopen. Door Himalaya magnesium olie voor therapeuten te gebruiken laat u ook aan uw klant zien dat u een duidelijke keus maakt voor een BIO actieve eerlijke magnesium. Ook uw klanten worden milieubewuster en kiezen steeds meer voor BIO en ecologische geproduceerde of gewonnen producten.

Magnesium olie voor in uw praktijk

magnesium olie voor therapeuten in massage praktijk

Natuurgeneeskunde

Heeft u een natuurgeneeskundig praktijk? Dan is magnesium olie voor therapeuten zeer geschikt voor uw praktijk behandelingen. 

magnesium olie voor therapeuten beauty salon of wellness

Fysiotherapie en massage

Himalaya magnesium (sport) olie is toepasbaar in de fysiotherapie en in massage salons.

magnesium olie voor therapeuten natuurgeneeskundig praktijk

Beauty en wellness

Himalaya magnesium olie kunt gebruiken en verkopen aan uw klanten.

Magnesium sportolie + msm voor in uw praktijk

Himalaya magnesium sportolie+msm is belangrijk voor jou als sporter om je magnesium op peil te houden. MSM gaat de verzuring tegen van de belaste spieren. Magnesium herstelt de spieren en voorkomt spierkramp. Breng ruim voor het sporten de magnesium sportolie aan op armen en benen en ook direct na het sporten. Himalaya magnesium sportolie+msm is perfect voor behandelingen in een fysiotherapie praktijk of bij fysiosport lessen.

Himalaya magnesium chloride olie combi pakket
himalaya magnesium sportolie 200 ml

Magnesium olie spray en sportolie voor therapeuten

Himalaya magnesium olie is verkrijgbaar in handige bpa-vrije praktijk verpakkingen. De verstuivers van de sprayflesjes zijn speciaal voor vloeibare magnesium ontwikkeld, NO-METAL contact. De magnesium komt niet in aanraking met het metalen veertje in de verstuiver, waardoor er geen roestvorming optreedt. De magnesium (sport) olie spray voor in uw praktijk of wellness, is verkrijgbaar in een 100 ml en 200 ml sprayfles en in een handige 500 ml en 1000 ml praktijk navulfles.

Andere magnesium producten voor therapeuten die ook interessant voor u kunnen zijn o.a.: Himalaya magnesium badkristallen, Himalaya magnesium SkinCare, Himalaya magnesium FootCare, Himalaya magnesium gel/serum + MSM en nog veel meer…Klik hier om deze producten te bekijken.

Ook voor BULK magnesium olie zit u bij Magnesium & Minerals bij het juiste adres. Wij verkopen ook Himalaya magnesium olie per IBC Cubi-container van 775 liter van circa 1000 kg.

Om magnesium olie voor therapeuten of voor in uw praktijk te bestellen, kunt u zich aanmelden via onderstaande button.

Heeft u nog vragen?

Telefoon: + 31 (0)30 77 400 88 en vraag naar één van onze specialisten.
Of stuur een e-mail, klik hier

Magnesium olie onder uw eigen merk (private label) verkopen

Als therapeut wilt u graag mensen helpen, maar ook met vitaminen en mineralen. Klanten kopen graag bij hun behandelaar, want die vertrouwen ze. Hoe mooi zou het zijn als u uw eigen merk magnesium olie kan aanbieden.
Dat is nu voor iedereen mogelijk.

Op onze nieuwe website Private label Magnesium kunt u lezen wat de mogelijkheden daarvoor zijn.

Nog geen zakelijke klant?

Himalaya magnesium, when Health is your concern