Groothandel in kunststof verpakkingsmaterialen

Groothandel in kunststof verpakkingsmaterialen o.a. voor magnesium producten

Plastic verpakkingen voor magnesium chloride moet aan hoge eisen voldoen. Bij ons vind u alleen de beste kwaliteit verpakkingen.
Wij leveren wij o.a. verstuivers die speciaal voor vloeibare magnesium zijn ontwikkeld, NO-METAL contact. De magnesium komt niet in aanraking met het metalen veertje in de verstuiver, waardoor er geen roestvorming optreedt.

Alle onze PET flessen en PET potten zijn BPA-vrij. BPA is de afkorting van de chemische stof Bisfenol A en is een weekmaker. Weekmakers worden gebruikt om plastic en kunststoffen elastisch te maken.

Plastic verpakkingen nodig? Groothandel in kunststof verpakkingsmaterialen

Groothandel in kunststof verpakkingsmaterialen

Professionele plastic verpakkingen voor magnesium producten

U krijgt als zakelijke klant een staffelkorting per product, afhankelijk van het aantal hoeveel u er besteld.

Om bulk plastic verpakkingen te kunnen inkopen moet u zich eerst registeren. U kunt dat doen bovenaan de website bij “inlog en registratie pagina” of onderaan de informatiepagina. Wij bekijken uw aanvraag en na acceptatie ontvangt u een bevestiging.

Nadat wij uw registratie hebben goedgekeurd kunt u de Bulkprijzen voor plastic verpakkingen opvragen door een e-mail te sturen naar verkoop@magnesium-minerals.nl of te bellen naar + 31 (0)30 77 400 88.

Groothandel in kunststof verpakkingsmaterialen. Om de prijzen te kunnen aanvragen en te kunnen bestellen heeft u een zakelijk account nodig bij Magnesium & Minerals.

Uw bestelling kunt u daarna telefonisch of per e-mail doorgeven. U krijgt dan daarna een factuur per e-mail. Wanneer de betaling is voltooid wordt uw bestelling verzonden.

Voor deze categorie geldt: De Transport-en handelingskosten (ex btw) zijn afhankelijk van het product en aantal dat u bestelt.


Voor Bulk levering plastic verpakkingen kan de levertijd 1-5 werkdagen zijn. Dit is afhankelijk van het aantal dat u bestelt.


Wilt u uw Bulk bestelling laten afhalen door uw eigen transport of koeriersdient? Dat kan. Geef dit telefonisch door of per e-mail.
Bel ons: + 31 (0)30 77 400 88

Vanaf nu is het mogelijk om met Private label magnesium (het verkopen van uw eigen merk magnesium) je eigen merk magnesium olie en magnesium vlokken op de markt te brengen. Vergroot uw omzet en naamsbekendheid met uw eigen merk magnesium.

Private label magnesium is ideaal voor o.a.: Sportscholen en Fitnesscentra, Drogisterijen en Health shops, Fysiopraktijken, Massagesalons, Wellness en Spa, maar ook voor ZZP’ers die vanuit huis willen werken.

Wilt u uw eigen lijn magnesium producten beginnen? Klik dan hier om naar onze Private label magnesium website te gaan.

Kwaliteit

  • PET flessen (BPA vrij)
  • PET potten (BPA vrij)
  • Doppen
  • Deksels
  • No-metal contact sprayers
  • Pompjes

Levering

Ik meld mij aan

Als u zakelijke klant wilt worden meld u zich dan aan via het registratieformulier.

  • Vraag een account aan via het registratieformulier.
  • Zodra uw aanvraag is goedgekeurd krijgt u van ons een email met de bevestiging en uw inloggegevens. Dan is het een kwestie van inloggen en kunt u uw bestelling plaatsen, zo gemakkelijk is het.
  • Uw orderhistorie en uw facturen kunt u altijd terugvinden in uw account pagina.

Himalaya magnesium is een handelsmerk van Magnesium & Minerals.

Onze magnesium producten worden afgevuld volgens de Good Manufacturing Practices norm (goede manier van produceren) of GMP is een kwaliteitsborgingssysteem voor de humane en veterinaire farmaceutische industrie, de cosmetische industrie en de voedingsmiddelenindustrie.

Bij GMP gaat het er om, dat nauwkeurig is vastgelegd hoe en onder welke omstandigheden een product wordt gemaakt. Tijdens de productie worden alle grondstoffen, tussenproducten en eindproduct gecontroleerd en wordt het proces precies bijgehouden op het zogenaamde bereidingsprotocol. Mocht er achteraf toch iets mis blijken te zijn met een bepaalde partij, dan kan men altijd achterhalen hoe het gemaakt is, wie het getest heeft, waar en welke grondstoffen er gebruikt zijn, enzovoort.

Wij gaan voor kwaliteit en doen wat we beloven, en investeren graag in een langdurige samenwerking met onze klanten. Omdat wij hebben ervaren dat zich dat terugbetaalt, juist ook voor onze klant.

Van al onze magnesium producten wordt na aankomst in Nederland een monster genomen en gestuurd naar NedLab voor een onafhankelijke analyse.  is een van Europa’s grootste en meest gerenommeerde laboratoria voor diervoeding , de menselijke voeding en farmaceutische industrie. In deze laboratoria worden onze monsters geanalyseerd met behulp van de meest geavanceerde en moderne technieken.

Nog geen zakelijke klant?

Himalaya magnesium, when Health is your concern