Wie zijn wij

Wij staan voor 100% natuurlijke, zuivere en ecologisch verantwoorde magnesiumchloride producten.

Magnesium & Minerals

Magnesium & Minerals is importeur en distributeur van 100% natuurlijke en zuivere magnesiumchloride producten en voedingssupplementen. Voor ons zijn de sociale en ecologische omstandigheden waaronder een product wordt gewonnen van groot belang. Dit geldt ook voor de zuiverheid van de bronnen en de zorgvuldige manier van winning en vervaardiging. Dit alles is bepalend of we een product importeren of niet. Puur natuur en zuiverheid staan bij ons hoog in het vaandel, daarmee onderscheiden wij ons. Wij zijn er zeker van dat we de beste magnesium chloride ter wereld verkopen en laten dat graag door anderen bevestigen.

Wij hebben in 2016-2017-2018 en 2019 de EcoCert certificering voor onze Himalaya producten mogen ontvangen. Vanaf juli 2019 hebben wij gezien onze uitbreiding van het productengamma en export naar andere landen besloten ons eigen kwaliteitskeurmerk te introduceren. U vindt het kwaliteitsmerk EcoLife Nature vanaf juli 2019 dan ook binnenkort op al onze producten. De EcoCert norm voor natuurlijke mineralen en cosmetische producten blijven wij uiteraard hanteren. EcoLife staat voor een garantie dat onze producten eerlijk en duurzaam geproduceerd zijn.

Wij hebben jarenlange ervaring in het gebruik en toepassing van magnesium producten en kunnen u hierdoor professioneel adviseren en support verlenen bij de aankoop van onze producten.

Voor contact gegevens klik hier of neem telefonisch contact met ons op: + 31 (0)30 77 400 88

Management team

Gerdo Schepel

Jeannette Noordeloos

Nog geen zakelijke klant?

Himalaya magnesium, when Health is your concern