FAQ

Himalaya magnesium, when Health is your concern

Vragen & antwoorden wederverkoop

Als u wederverkoper wilt worden van Himalaya magnesium producten moet u eerst een zakelijk account aanmaken. U heeft hiervoor een KvK nummer nodig. Een zakelijk account aanmaken gaat eenvoudig en snel.

Ga naar  “Inloggen/Registreren”. Een link hiervoor vind u bovenaan de website (in blauw). Nadat u het formulier hebt ingevuld en verzonden krijgt u een e-mail over de status van uw aanmelding. Als uw aanmelding is goedgekeurd kunt u inloggen met de gegevens die u heeft aangemaakt.

Wanneer u bent ingelogd komt u op de Service pagina.
Op deze service pagina kunt u een keuze maken voor de Himalaya producten.

U kunt de producten via deze website bestellen en betalen.

Het minimum orderbedrag (exclusief btw) is: €75.00.

U kunt ook telefonisch of per e-mail een bestelling plaatsen. U krijgt dan een factuur per e-mail. Wanneer de betaling is voltooid wordt uw bestelling verzonden.

Is het subtotaal minder dan €125,00 dan wordt er €7,95 (NL) en €9,91 (BE) verzendkosten berekend.

Is het subtotaal meer dan €125,00 dan is de verzending GRATIS.

U kunt betalen via onze webshop via diverse betaalsystemen. In sommige gevallen zijn andere betaal condities mogelijk. Voor informatie hierover kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop. Telefoon + 31 (0)30 77 400 88

Bereikbaar tussen 8.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00

U kunt vanaf 30,- euro op rekening betalen via AfterPay. Hiervoor geldt een betalingstermijn van 30 dagen. De factuur krijgt u direct van ons en via een mail krijgt u van AfterPay de gegevens hoe te betalen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Condities AfterPay:
– Het maximum orderbedrag voor nieuwe klanten is € 500.
– Het maximum orderbedrag voor bij AfterPay bekende klanten is € 1000.

Wanneer u voor 16.30 besteld dan wordt de order nog diezelfde dag aan de vervoerder (in 95% van de gevallen DHL) aangeboden. Dus u kunt ervan uitgaan dat u de bestelling de volgende dag in huis heeft.

Laat ons dat dan even weten per email of telefoon. We doen er dan van alles aan om het pakket te traceren en alsnog per omgaande te leveren.

U hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U hebt na annulering maximaal 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van de bestelde goederen naar Magnesium & Minerals zijn voor uw eigen rekening.

U dient het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat (product ongeopend en onbeschadigd) aan ons te retourneren. U bent ook verplicht om het herroepingsformulier, die u via onderstaande link kunt downloaden, volledig ingevuld mee te zenden.

U kunt hier een herroepingsformulier downloaden.

Magnesium & Minerals
Apolloweg 282, 8239 DB – Lelystad – Nederland

Telefoon verkoop + 31 (0)30 77 400 88
Bereikbaar van 9.00 – 17.00 uur

Nog geen wederverkoper?

Himalaya magnesiumchloride, Ecolife Nature keurmerk