Solmag 200 ml. MSM gel

MSM GEL, ZEER ZUIVERE HUID EN GEZICHTS GEL 200 ML.
SolMAG  MSM gel is ontwikkeld speciaal voor de gevoelige huid. De in deze zuivere MSM gel aanwezige zwavel (in de vorm van MSM) wordt ook wel het schoonheidsmineraal genoemd.

Categorie:

Wilt u extra informatiefolders? U kunt ze per 50 bestellen.

Beschrijving

SolMAG MSM gel

Veel oliën, zalven en crèmes bevatten synthetische geur- en kleurstoffen. Als je een gevoelige huid hebt reageer je vaak niet goed op dergelijke producten.
MSM (methylsulfonylmethaan) is daarentegen zeer zuiver en bevat hoofdzakelijk zwavel. Zwavel maakt o.a. deel uit van collageen en keratine, eiwitten die huid, haar en nagels hun structuur geven. SolMAG Gel is hypoallergeen.
Het effect van zwavel is al heel lang bekend. Al in de oudheid was het baden in de zwavelrijke hete bronnen, vaak van vulkanische oorsprong, een geliefde bezigheid. In veel hedendaagse kuuroorden is het water dan ook vaak rijk aan zwavelverbindingen.

Voordelen

  • SolMAG MSM gel heeft een zeer laag molecuulgewicht en wordt daarom zeer gemakkelijk via de huid opgenomen.
  • SolMAG MSM gel bestaat slechts uit water, MSM en een geleermiddel.
  • SolMAG heeft voor deze gel uitsluitend de hoogst mogelijke kwaliteit MSM (OptiMSM) geselecteerd.
  • MSM gel kan gebruikt worden na het opbrengen van magnesium gel of olie.
  • Geleverd in handige dispenser

Zwavel behoort (met calcium, magnesium, kalium, natrium, fosfor) tot de macromineralen die het lichaam dagelijks in grotere hoeveelheden nodig heeft. Desondanks is het nog één van de meest onderschatte mineralen. Er bestaat bijvoorbeeld nog steeds geen ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) voor zwavel. Zwavel is essentieel voor een groot aantal lichaamsfuncties. Het is een onderdeel van belangrijke aminozuren en vrijwel alle eiwitten.

Gebruik: Tenzij anders voorgeschreven de te behandelen plekken meerdere malen per dag insmeren. Breng indien nodig een gaascompres aan.
Niet op open wonden smeren.

Houdbaarheid: 12 maanden na opening.

Solmag MSM gel 200 ml.

Extra informatie

Gewicht 0.247 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.