Welkom

op onze service pagina

Kies hieronder uw categorie uit

plaats uw bestelling

Wederverkoop

Hier kunt uw bestelling doen en ziet u gelijk de staffelkorting en uw prijs.
GRATIS verzending.

Bulk inkoop

Hier kunt u informatie lezen over de bulk producten en de transport-en handelingskosten. Prijzen zijn op aanvraag.

Private Label

Uw eigen merk magnesium olie of magnesiumvlokken op de markt brengen?

Snel en gemakkelijk.

Verpakkingen

Hier kunt u informatie lezen over de bulk verpakkingen producten en de transport-en handelingskosten. Prijzen zijn op aanvraag.

Himalaya magnesiumchloride, Ecolife Nature keurmerk

EcoLife Nature

EcoLife is een nieuw kwaliteits keurmerk en is van toepassing op Himalaya en toekomstige BIO en 100% natuurlijke cosmetische en voedselsupplementen van Magnesium & Minerals.

Vragen & antwoorden

Vragen en antwoorden over bestellingen, prijzen, etc.

Magnesium

Alles over Magnesium het wondermineraal

Betaling

Hoe kunt betalen bij Magnesium & Minerals.

Verzending

Alle gegevens over het verzenden van uw bestelling

Contact

Bedijfsgegevens en een contactformulier

Retourneren

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor je eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat (product ongeopend) aan ons geretourneerd moeten worden.

Neem hiervoor contact met ons op via Tel: +31 (0) 320 410 732

Neem hiervoor contact met ons op via Tel: +31 (0) 320 410 732

Kwaliteitsborging Himalaya Magnesium

Welkom op de bestel service pagina 5

Nedlab

In Nederland worden monsters genomen van alle leveringen van Himalaya magnesium en getest op voedselveiligheid en gebruik voor cosmetica. Nedlab een onafhankelijk laboratorium test al onze zendingen op zuiverhuid, zware metalen en/of andere belastende stoffen. Nedlab is een zeer bekend staand laboratorium voor o.a. de voedselveiligheid. Zij verzorgen analyses en onderzoek volgens nationale en internationale normen (NEN, ISO, EN, DIN, Eur. Pharm., ASTM, SSSA, SAE, AOCS, AOAC etc.). Dé garantie voor de hoogste kwaliteit. Men spreekt van zeer zuivere magnesiumchloride wanneer de analyses kleiner dan 1 ppm zijn. Dit is een waarde die de veiligheidsnorm voor food- en cosmetica toepassingen ver overtreft.

Certificate of Purity & Quality

Magnesium & Minerals, ons hoofdkantoor, houdt er controle op dat de zuivere en ongeraffineerde magnesium volgens een geborgd proces wordt gewonnen. Dit proces begint bij het meten van de waterkwaliteit aan de bron en de magnesium daarin. Daarna wordt de magnesium verzameld in kleine bekkens en door de zon gedroogd. De zon helpt mee om de optimale energetische waarde te krijgen die deze magnesium nu juist zo bijzonder geschikt maakt voor toepassingen bij mens en dier. Aan de hand van diverse analyses wordt voor ons de allerbeste magnesium geselecteerd.

Welkom op de bestel service pagina 6

Magnesium & minerals

Apolloweg 282
8239DB – Lelystad
Tel: +31 (0) 320 410 732

Contact