Petfles glas helder 500 ml (PRIJS OP AANVRAAG!)

Prijsaanvraag, klik hier

GLASHELDERE PET FLES 500 ML. 28/410 (TALL BOSTON)

  • Geschikt voor: Food en vloeistoffen.
  • Niet verzegelbaar.
  • Let op: Product is zonder sluiting.
Inhoud: 500 ml
Kleur: Glashelder
Materiaal PET
Halsmaat: 28/410

Ga terug naar de bestelpagina

Categorieën: , ,

Wilt u extra informatiefolders? U kunt ze per 50 bestellen.

Beschrijving

Tall Boston flessen met een inhoud van 500 ml. (0.1 liter) geproduceerd van het materiaal PET (polyethyleentereftalaat) in de kleur glashelder en met een 24/410 neckfinisch. Deze flessen zijn geschikt voor het gebruik in combinatie met voedingsmiddelen. De flessen zijn NIET uitgevoerd met de mogelijkheid van een eerstegebruikersgarantie of verzegeling (Tamper-evident) en de flessen zijn vloeistof dicht. Het betreft hier ongevulde lege flessen.
Deze flessen zijn BPA-Vrij

PET.

PET Polyethyleen-tereftalaat is een zeer sterk, breukbestendig en veelal glashelder materiaal met een glanzend oppervlak. ook heeft het een zeer goede water en zuurstof barriere. PET flessen zijn over het algemeen goed bestand tegen alcohol en etherische olien en chemicalien. PET flessen zijn niet geschikt voor sterk zure en alkalische producten. PET flessen zijn veelal goed recyclebaar. PET Producten mogen niet warmer worden afgevuld dan +/- 60C.
U dient de bestendigheid met het door u af te vullen product immer zelf te testen onder gebruiksomstandigheden. Hiervoor kunnen wij op verzoek samples toesturen.

Leave a Reply